Nejnovější recenze ze sekce Osobní váhy
- Kontrastní dobře čitelný displej (bílá LED)
- Rychlé vyhodnocení výsledku měření
- Skvělý poměr cena/užitná hodnota
- Rozlišení (dvě desetinná místa)
- Elegantní bílý design
Zařízení mám sice krátce, ale již nyní oceňuji jeho přínos. Jedná se o klasické, že v jednoduchosti je krása. Pravděpodobně přístroj bude disponovat ještě spoustou další funkcionality, jako propojení s aplikací, měření dalších parametrů, to jsem ovšem nevyzkoušel.
hezký design
- za ty prachy cajk
Uživatelsky příjemná, několikeré měření se neliší, jako u levnějších výrobků. Pomáhá, používá celá rodina.
- váží dobře
- vypadá pěkně
- cena dobrá
Váha je dle očekávání praktická, design je příjemný
Jsme spokojeni. Děkujeme.
- Vzhled a funkčnost
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení digitální osobní váhy Niceboy ION FitScale. Pěkný den, Niceboy
- Odpovídá popisu.
Odpovídá popisu. Kvalitní zboží za dobrou cenu.
Splnil mé očekávání.
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Přidáno: 10. března 2024
(naposledy upraveno 10. března 2024)
Zakoupeno v iStage.cz
- Skvělá váha která má spoustu funkcí
- Měření tělesné vody, svalů, kostí apod.
- Možnost připojení k aplikaci
- Žádná
Za mne asi nejlepší váha do 500 Kč
joo dobryy
Výborná váha,váží vše co je třeba pro kontrolu těla.Mám již hodinky Carneo,takže aplikace je ted využitá naplno.Ovládání váhy téměř žádné....sama zapne a vypne.Stačí jen zapnout v mobilu bluetooth a stoupnout na váhu a vše je rázem a přehledně v aplikaci.Takže žádné zápisky atd.Dobíjení je přes USB kabel,takže žádná starost o baterie.Prostě jsem s váhou velmi spokojen a můžu jen doporučit.
Kvalitní váha za slušnou cena. Váží přesne. Doporučuji.
Kvalitní váha za slušnou cena. Váží přesne a aplikace v pohodě. Můžu jen doporučit.
Zatím váží v uvedené toleranci přesně
Doporučuji, váha je super aplikace v češtině vše funguje jak má
- Vypadala dobře
- Hodně měřených údajů
- Fungovala půl roku
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že Vám váha přestala fungovat. Pokud jste produkt odesílal na reklamaci, tak věříme, že byla vyřízená k Vaší spokojenosti.
Tým TrueLife
- zatím spokojenost
- chytrá váha, propojitelná s tel. aplikací
- hezký design
- doporučuji, splňuje očekávání:-)
- ne úplně všechna čísla chcete vidět:-(, to ale není v žádném případě negativní vlastnost produktu
- Snadné a rychlé zprovoznění
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »