Nejnovější recenze ze sekce Osobní váhy
S touto váhou jsem velmi spokojen a plně splnila moje očekávání. Dokonce vám i řekne kolik vážite.
Laica PS7011
Přidáno: 20. dubna 2024
(naposledy upraveno 20. dubna 2024)
Zakoupeno v Electro World
- Svítící displej s velkými číslicemi
- Na mikrotužkové baterie a ne na ty knoflíkové, co nic nevydrží
Perfektní
Záznam historie
dobrá váha, drží svá zjištění i po několikaterém opakování vážení toho samého
Dobrá cena rychlost dodávky
- Skvelá cena a dobrá zaťížitelnost
- Asi nemá nevýhody ,no pre niekoho môže byť nevýhodou že není na klasické baterie ale na typ 2032 mne osobne to nevadí.
Skvelý produkt v pomere výkon cena. Páči sa mi že je z priehľadného tvrdeného skla. Jej použitie je jednoduché. Postavíte sa na ňu a ste odvážený , po odvážení keď zostúpite z váhy dolu ,tak sa na nejakých cca 10 sekund zachová na displai vaša odvážená hodnota ktorú si môžete prepínať buď to v kg alebo v librách.
- Obrovská databáze potravin
- Snadné ovládání i bez telefonu
- Zvládnu zvážit i vaření pro větší množství strávníků
- Krásný a dobře čitelný displej
- Přehledné a velmi jednoduché ovládání aplikace v telefonu
- Skvělý pomocník při nutriční dietě
- Na skleněné ploše jsou vidět mastné čmouhy. Ale zas se to dobře čistí.
Začínám sledovat kolik toho sním a tahle nutri váha je skvělý pomocník. Aplikace na ovládání je fakt
povedená.
Výrobek má pěkný design a funguje výborně.
- Synchronizace s telefonem nikdy neproběhla napoprvé vždy až na podruhé nebo na potřetí
- Při Vážení nepoznáte Kdy je konec vážení neustále dokola blikají data
- Naměřená data v aplikaci se nedají smazat
Několik let vlastním váhu beuer BF 700 Myslel jsem si že koupí váhy Omron si polepším opak je pravdou
- Super váha. Jednoduché ovládání přes Bluetooth.
Super. Cena docela mírná na to co váha umí.
Funguje
je to super produkt funguje toa vaha co jsem koupil sen ...
- Přehledné
- Jednoduché ovládání
- Dostatek funkcí vzhledem k ceně
- Lehký, skladny. Jednoduchý a dostačující
OK
Výborné skládací osvětlené zrcadlo!
- Některé parametry nesouhlasí, škoda
- Nejde připojit B. tím pádem aplikace což je zásadní problém protože pak je váha k ničemu kord za takové peníze . Chci reklamovat
Kdyby produkt fungoval možná by to bylo super. Mam dobré zkušenosti s váhou o dvě gen. zpět
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste měl s připojením produktu potíže. Věříme, že reklamace proběhla k Vaší spokojenosti a že se Vám produkt podaří plně využít. Pokud budete mít další otázky nebo budete potřebovat asistenci, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem a přáním hezkého dne,
Tým TrueLife
Funkční dle předpokladu.