Nejnovější recenze ze sekce Osobní váhy
Vyhodila jsem váhu, která měřila kde co a spolehla se na tuto mechanickou váhu a udělala jsem moc dobře. Je spolehlivá a příjemná na "došlap".
Váha funguje dobře, není těžká na a obsluhu, je podle mých představ, jsem s ní spokojená.
- ví manželka
Váha, zda se, bude fungovat dobře. Vypadá pěkně
Jednoduché spárování s tabletem, váží, počítá další tělesné parametr, nevím, jak moc věrohodně, přehledné grafy v tabletu.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým TrueLife
Funkční, trochu pozdě reaguje.
Mnoho funkcí
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení chytré váhy Niceboy ION SmartScale. Pěkný den, Niceboy
- Jsem spokojená, váha jé lehká, má hezký displej...
- super
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojen.
Přejeme pěkný den.
Tým TrueLife
- Rozměr
- Přesnost
Moje stará váha se mi rozbila tak jsem byla nucena koupit novou. vybírala jsem dle doporučení a vybrala jsem tuhle. Vypadá hezky, ukazuje přesně. Za mě doporučuji.
- I don't know if it is correct, but it is absolutely repeatable
- Attractive appearance
- Very bright and visible display
- Instruction manual could be improved
- Phone app requires Location permission according to the manual, so I did not install it. We should be able to use fitness equipment without compromising our privacy
This is a very attractive scale with a very nice, clear, and bright display. Testing it over a period of two days, it reads exactly the same for my weight. I cannot verify that it is correct, but repeatability is very important, and a good sign.
- Super na podrobnejsi domaci vazeni
- Nema
Funguje a zváží kde co, jen je drzá.
Objednal jsem 3 kusy. Rozptyl hodnoty mezi kusy je 0.25kg.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení digitální osobní váhy Niceboy ION FitScale. Pěkný den, Niceboy
Poměr cena x výkon
Dobře vypadá
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Křehký materiál
- Nefunkční párování s mobilem
Problém při spárování s iPhonem, spáruje možná každé 3. měření. Moc dlouho jsem ale nestihla používat, po 3 týdnech při jednoduchém pohybu posunutí po podlaze, se sklo váhy roztříštilo a váha je již v koši. Reklamace samozřejmě neuznaná, já jsem však přesvědčena o nekvalitě materiálu, velmi nevhodném u výrobku tohoto typu. Nebyla to první skleněná váha, kterou jsem měla. Starší od jině značky je funkční a bez škrábance.
Reakce značky Niceboy
Mrzí nás, že chytrá váha Niceboy ION SmartScale nenaplnila vaše očekávání a tedy ji nedoporučujete. Děkujeme za vaši recenzi. Hezký den. Niceboy
- Dobrá a levná
- Mohla by mít lepší funkce
Doporučují váha za tu cenu ok
vyhovuje potřebě
- Balení obsahuje baterie (3xAAA)
- Snadná manipulace
- Lehké stažení aplikace pomocí QR kódu na krabici/návodu, aplikace je přehledná (občas chyby v překladu)
- Skvělý poměr cena kvalita