Nejnovější recenze ze sekce Osobní váhy
v poradku
- Hezky vypadá a v aplikaci je plno orientačních informací o těle
- Cena odpovídá kvalitě
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení chytré váhy Niceboy ION SmartScale. Pěkný den, Niceboy
- designově zdařilé
Nízká cena.
- Krásný vzhled
- Množství měřených parametrů
- Sledování výsledků přehledně v mobilní aplikaci
- Aplikace i váha je pouze v angličtině
- K telefonu se mi daří přes bluetooth připojit jen ve chvíli měření
- Graf a hodnoty pro dlouhodobé sledování parametrů těla jsou použity u základních metrik, avšak konkrétní rozložení svalů a tuků v jednotlivých částech těla tímto způsobem sledovat nelze, tudíž jediným řešením je zapisování hodnot třeba do Excelu.
- Váží jak je třeba
Doporučuji, u nás spokojenost.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení digitální osobní váhy Niceboy ION FitScale. Pěkný den, Niceboy
- Lehce sparovatelna a prehledna apka
- Splňuje očekávané.
Viz výše
V mém věku jsem sáhla hluboce. Komunikace váhy a mobilu je pro mně válka světů
- má hodně funkcí
- snadné ovládání
- zatím nic, mám ji krátce
Jednoduchost
Nutno nainstalovat aplikaci která si nepamatuje historii a je nutno stahovat přehledy do galerie
- Laciný, plně funkční.
- Disign
- Funguje jak má.spárování s app bez problémů
- Velmi spokojen
- zobrazuje docela dost hodnot
- při stejné hmotnosti více lidí, nerozezná konkrétní osobu a dá vybrat
už moje několikátá taková váha, ale až této se ze mě povedlo udělat magora do vážení. "vážím se každý den"
na základě některých hodnot zjistí člověk kolik energie potřebuje pro tělo a kolik energie pro tělo při danné aktivitě, a pak na tomto základě už není problém velmi jednoduše zjistit jak se přejídá. Baterie vydrží velmi dlouho, i když píšou že komunikace s mobilem probíhá po stoupnutí na váhu, není tomu tak a mobil ji probudí a stáhne data kdykoliv. Někteří výrobci na zabezpečení komunikace vysloveně kašlou (od toho i různé průniky, možnost ovládání elektroniky jinou osobou atd.), tady tomu tak není, pokud chcete spárovat s mobilem, zobrazí se vygenerované heslo na váze.
Sencor SBS 2302SN
Přidáno: 23. února 2024
(naposledy upraveno 23. února 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Zboží mi plně vyhovuje.
Produkt je velmi snadný na ovládání, vše si zařídí sám. Jsem velmi spokojená.
- Materiál, konstrukce a provedení
- super
- Jednoduchá.
- Váží jak má za přijatelnou cenu.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »