Poradna Osobní váhy


Autor: | Vloženo: 06.07.2013 000 22:02 | Témata: Poradna Osobní váhy

Analytická osobní váha

Chtěla bych si koupit osobní váhu s analýzou tělesného tuku, vody, svaloviny, metabolický věk, kondice.... prostě lepší než je klasická. Ve fitku mi tuto analýzu dělali, jenže já bych si jí chtěla dělat sama doma, průběžně... Líbí se mi např. Tanita BC-543, BS-532 nebo Tanita Fitplus BC 582. Jen mě ve fitku od toho zrazují, že to nemá i držák do rukou, že je to pak nepřesné. Zase se mi nechce dávat za váhu přes 5000,- Můžete mi prosím poradit? Chtěla bych si udělat radost za to že jsem zhubla,a ještě hubnu, ale zase se nechci napálit a litovat toho, že jsem koupila špatně. Nebo jakou váhu by jste mi doporučili ? Děkuji za odpověď
Iveta Myslivcová, Sokolov

  • Ivana Holubová

    Ivana Holubová

    7. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, doporučuji tento monitor tělesné stavby http://barevnyzivot.cz...
    který je pro domácí využití zcela postačující.
    Monitor je japonské výroby a má Klasifikaci dle evropské směrnice pro zdrav.prostředky 93/42/EEC - třída I s měřící funkcí.
    Pěkný den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Iveta

      8. července 2013 - Iveta

      děkuji za odpověď, moc jste mi pomohla. Ještě se chci zeptat, jestli jsou k váze přiloženy tabulky rozmezí jednotlivých hodnot např. doporučené rozmezí % tělesného tuku, jaký má bát klidový metabolismus... a co které hodnoty znamenají (např. fyzická kondice 2 ..atd) nebo kde se tabulky jednotlivých hodnot dají sehnat


    • Ivana Holubová

      8. července 2013 - Ivana Holubová

      Omlouvám se za pozdní odpověď, neměla jsem přístup k internetu. Přístroj samozřejmě obsahuje i popis vyhodnocování ukazovaných hodnot.
      Pěkný večer
      Ivana Holubová


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.