Poradna ETA 7780 90000 Vital Trainer

Autor: Bertíček | Vloženo: 09.11.2018 000 10:18 | Témata: Poradna ETA 7780 90000 Vital Trainer

Bertíček

Bertíček

Přesnost?

Dobrý den,
jak přesné jsou naměřené hodnoty viscerálního tuku v porovnání s profesionální diagnostikou? Případně co má vliv na odchylky?

  • 20. listopadu 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    na Váš dotaz neexistuje přesná odpověď. Musel byste specifikovat, jakou profesionální diagnostiku máte na mysli a srovnávat vždy s konkrétním modelem. Další otázkou by bylo, která váha má přesnější výsledky... Ony totiž i profesionální přístroje vykazují mezi sebou navzájem větší či menší rozdíly. Neexistuje sjednocená metodika měření lidského těla, kterou by všichni 100% používali. Jelikož je toto stanovení z různých důvodů extrémně obtížné, používají se různé metody s různými výsledky. Pokud byste chtěl nejvíce přesné výsledky, musel byste podstoupit někdy složité a nákladné medicínské měření.

    Máme informace od některých zákazníků, že výsledky naší váhy byly téměř totožné s některými profesionálními přístroji (či medicínským screeningem kvůli osteoporóze), nicméně se ozvali také zákazníci, kteří si stěžovali, že se výsledky rozcházejí s měřením, které podstoupili na jiném fitness přístroji.

    Problém je (pomineme-li skutečnost, že je nutné se vážit ve stejnou dobu, za srovnatelných podmínek - tedy ne po námaze, ne po jídle či pití, ne po alkoholu, ne při nemoci atd. atd.) tedy vůbec v přístupu k měření (odhadu) zastoupení jednotlivých tělesných charakteristik. Na internetu můžete dohledat více informací a metod, které se používají.

    S vědomím určitého omezení a toho, že jsou výsledky v dané cenové kategorii výrobků pouze orientační, věříme, že jsou výsledky analýzy relativně přesné. S přihlédnutím k parametrům cena/výkon se jedná o dobrou volbu.

    Mějte hezký den.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.