Nejnovější recenze ze sekce Osobní váhy
- Přesné vážení
- Velký rozsah vážených hodnot
paradni
- Přišlo jiný typ váhy
- Odchylka cca 0,5 kg, to jde
- Skladná
- Baterie vydrží dlouho, váha se sama hned vypíná po použití
- Osvědčená váha
super
- váží až moc přesně :D
- Vše funguje tak jak výrobce a dodavatel deklarují.
Váha je úžasná. Ukazuje BMI, procenta tuku v těle, svalové hmoty.. A při změně váhy píše, čeho a o kolik procent jsem se zbavila. Za mě super
- Má vážící misku, takže miminko nepřepadává z váhy pryč, když sebou mrská.
Dobrá váha, která váží rychle a přesně. Tedy váží tak rychle, jak moc sebou novorozenec mrská :-) Takže někdy to může chvíli trvat, ale výhodou oproti jiným váhám je to, že má misku, takže miminko při vrtošení aspoň nepřepadává přes okraj pryč z váhy.
- Meri spoustu veci
- Hezky, moderni design
- Dobra aplikace
- Pokud se meri slozeni tela, tak je nutne dat ruce od tela, na coz permanentne zapominam
- Vyzkouseno vice vah. Tato se osvedcila nejvice. Po opakovanem vazeni narozdil od ostatnich ukaze stejnou hodnotu.
Cena
komunikace s mobilem probíhá pouze při spuštěné aplikaci a zapnuté váze
Váha s širokým spektrem vyhodnocovaných parametrů, ale poněkud obtížné hledání funkční aplikace. S Mi Fit / Home uvedenými v návodu vůbec nespolupracuje, nakonec QR kód v anglickém návodu nasměroval na Zepp Life z Google Play se kterou - po spárování - je váha funkční a informuje o řadě tělesných parametrů tak jak je v popisu uvedeno, jen s jedním problémem - vytrvale odmítá vyhodnotit test stability. Jinak za ty peníze poskytne řadu informací které vyhodnocují jiné váhy s cenou cca 2-3x vyšší (Tanita, Garmin, Omron), ale je to za cenu hledání a zprovoznění aplikace která v CZ návodu vůbec není zmíněna.
- Funkce pro více uživatelů.
- Snadné přepínání mezi uživateli.
- Podpora různých zdravotních cílů.
- Včetně dalších měření, jako je hladina vody v těle.
Tato váha nejen měří váhu, ale také další údaje, jako je hladina tělesného tuku, svalová hmota a BMI, což mi poskytuje komplexní pohled na mé zdraví.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojen.
Přejeme pěkný den.
Tým TrueLife
zatím v pořádku
- Výhodná cena
- Snad ukazuje správné hodnoty
Splňuje požadavky
Zatím nemám moc zkušenosti, ale ve všem se mi váha líbí. Je malá, skladná, dobře se páruje, výsledky celkem odpovídají váze u výživového poradce.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »