Poradna Tanita RD-953 černá

Autor: | Vloženo: 06.02.2017 000 19:31 | Témata: Poradna Tanita RD-953 černá

Registrace dvou uživatelů

Jak zaregistrovat dva uživatele s propojením na Smartphon s aplikací My Tanita App Store? První se podařil bez problémů. Každý další ale automaticky přemaže prvního. Nelze jim samostatně přidělit osobní čísla.

  • 13. února 2017 - Oficiální zástupce obchodu www.technisport.cz

    Zdravím!
    Obávám se, že Tanita RD 953 přenáší do smartphone vždy pouze data uživatele zaregistrovaného v My Tanita App v konkrétním smartphone. Jinak řečeno - předpokládá se, že každý z uživatelů nastavených v Tanita RD 953 disponuje svým vlastním smartphone s aplikací My Tanita App.
    Pro jiné řešení zkuste kontaktovat přímo podporu vývojářů přes odkaz "Feedback" v aplikaci nebo na mailu [email protected].
    Pěkný den přeje Vojtěch Svoboda

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Vilma

      13. února 2017 - Vilma

      Bohužel Tanita RD 953 pracuje vždy pouze s jedním smartphonem. Nelze zaregistrovat dva různé uživatele s vlastní aplikací na dvou smartphonech. Pokud chci zaregistrovat druhého uživatele s vlastním smartphonem, pak Tanita přemaže prvního a zaregistruje na stejnou pozici č. 1 druhého. Další 3 uživatele lze zadat pouze manuálně do paměti váhy bez možnosti přenosu dat do vlastních jednotlivých smartphonů.


    • www.technisport.cz

      16. února 2017 - Oficiální zástupce obchodu www.technisport.cz

      Zdravím, mám informace od vývojářů My Tanita App. Bohužel v nejnovější verzi se skutečně vyskytuje chyba, kterou popisujete. O problému vědí a pracují na jeho odstranění, další update by již měl být OK.
      Pěkný den přeje Vojtěch Svoboda


    • Milan Judex

      16. května 2017 - Milan Judex

      Už je to funkční mám zájem o tuto váhu ale pokud nefunguje to co zde popisujete tak budu muset koupit Garmin Index
      děkuji za odpověď Milan Judex


    • www.technisport.cz

      17. května 2017 - Oficiální zástupce obchodu www.technisport.cz

      Dobrý den,
      máme aktuálně odzkoušeno a vše funguje naprosto OK. Váha si pamatuje vážení až pro 4 různé uživatele. Každý z nich si na svém smartphone aktivuje aplikaci My Tanita App a zaregistruje se do ní. Aplikace pak po spojení s váhou přenáší pouze data příslušného uživatele.

      Váhu Tanita RD-953 nabízíme na našem shopu technisport.cz ve třech barevných provedeních za cenu 5.090,- Kč, skladem v dostatečném počtu.

      Pěkný den přeje Vojtěch Svoboda, Technisport


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.