Poradna Emos EV104

Autor: | Vloženo: 13.11.2017 000 18:36 | Témata: Poradna Emos EV104

Lze vážit malé děti a domácí mazlíčky?

Dobrý den,
nikde na internetu jsem to neviděl, až dnes, když mi váha přišla jsem se v návodu dočetl, že nelze vážit malé děti (od 10ti let) a domácí mazlíčky. Tedy dva hlavní důvody, proč jsme ji kupovali, a také proč jsme hledali se dvěmi desetinnými místy, jak je zobrazeno na krabici a všude na internetu, tomu říkám klamavá reklama!!!

Lze tedy na váze vážit novorozence, případně malého psa tak, že si na váhu stoupnu sám, v ponožkách, a podruhé stejně tak s dítětem (a rozdíl si odečtu)? Je to zcela bezpečné, nebo tím riskuji?

Děkuji

  • emos.cz

    emos.cz

    14. listopadu 2017

    Dobrý den,

    jak si můžete všimnout na Heuréce, tak obrázek váhy má pouze jedno desetinné místo. Pokud některý prodejce používá neaktuální informace o výrobku, je to samozřejmě vzhledem k zákazníkovi špatně. Ohledně vážení malých dětí a mazlíčků jde o to, že při měření tuku, svalů, BMI apod. prochází váženým tělem velmi slabý proud, který na základě odporu tkání měří jejich poměr v těle. Pokud v návodu píšeme, že malé děti a mazlíčky nemáte na této váze vážit, tak doporučujeme se tím řídit, i když je riziko velice malé. Standardně lze odečítat váhu tak, jak popisujete.

    S pozdravem Tým EMOS spol. s r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.